Posted by: das Mopf | November 18, 2008

Cheesy.

Cheesy. Speaking of cheese, I really miss mozzarella and feta cheese, though they do have both here. Mozzarella looks like yellow gum and also tastes like it, and if you’re used to white, soft and fibrous texture, it’s very hard to eat it. Same with feta: Instead of white, crumbly, soft cheese you get a block of a yellowish, gum-like and much too salty… something.

Käsig. Wo wir grade von Käse sprechen, ich vermisse Mozzarella und Feta, obwohl es hier beides gibt. Mozzarella sieht aus wie gelbes Gummi und schmeckt auch so, und wenn man an weißen, faserigen, weichen Käse gewöhnt ist, ist es schon schwer, den zu essen. Das Gleiche mit Feta: Statt weicher, bröckliger, weicher Konsistenz ist man hier mit gelbem, gummiartigem und zu salzigem … Etwas konfrontiert.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: